Fotballuken hos FlashScore

228

Uten å grave frem for mye av skuffelsen som ble en realitet allerede etter noen minutter på Windsor Park søndag, ser vi nok en gang frem til en landslagsfri periode. Denne gangen gir vi LL mer enn 5 dager før Tsjekkia kommer på besøk i juni.

 

Ja, vi elsker å håpe at Lars kan snu landslaget vårt på 5 dager.

 

Onsdag

Allerede i morgen er det duket for returoppgjørene i kvartfinalene i UEFA Women’s Champions League, der Caroline Hansen og Wolfsburg vil ha revansj mot Ada Hegerbergs Lyon. Fjorårets toppscorer Hegerberg scoret to mål når jentene kjørte over Rodez på søndag, og har neppe noen intensjoner om å bremse ned mot tyskerne. Onsdag byr forresten også på generalprøve for Brann og Rosenborg, som møtes klokken 19:00!

- Annonse -
«Kun assist» i forrige møte med Wolfsburg. Blir det nettkjenning for Ada i morgen kveld?

 

Fredag

Vi hopper videre til fredag, der menyen er en god blanding av fransk, spansk og tysk toppnivå, samt Serie B og Championship for de som foretrekker det. Dagens anbefaling består av runde 26 i Bundesligaen, Hertha Berlin – Hoffenheim kl 20:30 på Olympiastadion i Berlin. Rune Jarstein og Hertha ligger 5 poeng bak Hoffenheim, og trenger dermed 3 viktige poeng for å holde håpet om CL-kvalik i live.

Rune saves! Denne gangen er det heldigvis ikke nord-irer som skal skyte på Jarstein, eller nordmenn som skal forsvare.

 

Lørdag

Lørdag smeller det, som vanlig. På FlashScore.nu følger vi rundt 170 ulike ligaer og cuper bare på lørdag, men favorittfunksjonen gir oss lett oversikt over det vi vil ha. Vi har valgt de mest populære ligaene for deg, og finner den første kampen kl 13:00. Vi skal til Spania der Villareal også på jakt etter CL-kvalik, og møter et Eibar som står uten seier på over en mnd. Til tross for et par skader i troppen ser nok tilskuerne på Estadio de la Cerámica frem til at alle poengene blir igjen på østkysten.

Estadio de la Cerámica har plass til ca 25 000 mennesker. Det er halvparten av alle som bor i Villareal.

 

Utover dagen plinges det fra alle Europas hjørner, og vi får ingen problemer med å få tiden til å gå frem til 18:00, når vi endelig kan se første spark på ballen i Eliteserien 2017! Nyopprykkede Kristiansund BK får æren av å invitere nabo Molde til Atlanten Stadion, og gir oss et ekte derby som pangstarter årets første runde. Kvelden blir ikke akkurat verre av at årets to franske giganter Monaco og PSG møtes til finale i ligacupen, som spilles 21:00 på Parc Olympique Lyonnais.

 

Søndag

Søndag åpnes også i Spania, der 3. plass Sevilla tar i mot 3. siste Gijon. Sevilla har ikke slått Gijon siden 12. desember 2015, men de ønsker seg nok en grei match, og sin 10. kamp på rad med minst ett mål i motstanderens nettmasker.

I England dukes det for storkamp mellom Arsenal og Manchester City. Formtabellen for de 5 siste kampene plasserer de røde på 18. plass, kun foran West Ham og Middlesbrough, og fansen begynner sakte å gi opp håpet på at Wenger skal ro sesongen i en tilfredsstillende havn. I de siste 5 innbyrdes kampene mellom disse lagene har det endt med over 2,5 mål 4 ganger, noe som også har skjedd i 19 av Arsenals 27 kamper denne sesongen. Vi ser frem til et målrikt oppgjør, der bortelaget har et lite favorittstempel fra bookmakerne.

19 år gamle Gabriel Jesus er skadet, men Wengers gutter har flere å bekymre seg for på søndag!

Hjemme i Norge er det Eliteserien som gjelder, og som i dag også får selskap av OBOS-ligaen. Sandefjord er årets andre nykommer, og åpner på bortebane mot Lillestrøm. En pre-season bestående av 1 seier, 1 uavgjort og 7 tap blir fort glemt blant blåhvalane når de er tilbake i Eliteserien etter en sesong borte. Helgen avsluttes ikke før på mandag, når Vålerenga får besøk av Viking klokken 19:00.

ENDELIG!

En deilig uke etter en altfor lang pause, altså! Følger du den ikke på FlashScore.nu, har vi appen klar til deg både på iOS og Android. Husker du ikke hvordan vi fungerer? Sjekk ut vårt forrige innlegg som forteller deg hvordan!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -