Fotballuken

242

Årets 43. søndag er nå sammen med runden i de fleste store ligaene i Europa over, og vi beveger oss nærmere og nærmere vinteren. I England har Mourinho vært med på nok en Chelsea-seier på brua, og i Italia fikk vi se 17 år gamle Gianluigi Donnarumma redde 3 svært dyrebare poeng for AC Milan mot serieleder Juventus. Her hjemme nærmer vi oss serieslutt i Tippeligaen, der Tromsø nesten fikk livreddende hjelp fra Lillestrøm etter å ha tapt 0-3 hjemme mot Vålerenga i går. Uheldigvis for Tromsøværingene utlignet Lillestrøm mot Start, og tre(!) lag ligger nå med likt antall poeng på nedrykksstreken.

 

Denne uken sparker vi i gang allerede klokken 7 i dag! Våre beste kvinner møter OL-finalist og nabo Sverige til vennskapskamp på Sparebanken Sør Arena. Med 15-0 i målforskjell på to kamper er jentene motiverte til å revansjere tapet i OL-kvalifiseringen i Mars.

Norge - Sverige

- Annonse -

I morgen får vi litt etterlengtet cupstemning i England, der Liverpool – Tottenham står øverst på menyen. De tre siste gangene lagene har møttes har det endt uavgjort, men det skal vi ikke ha noe av i 1/8-finalen!

skjermbilde-2016-10-24-kl-09-44-05

På onsdag åpner vi kvelden med semifinale i cupen her hjemme, når Rosenborg tar i mot Bodø/Glimt på Lerkendal. Videre byr dagen på enda en engelsk storkamp i cupen, og vi skal for tredje gang i 2016 få vite hvilken farge Manchester er! Samtidig kjører Italienerne på med 8 kamper i Serie A.

skjermbilde-2016-10-24-kl-09-44-56

Litt roligere får vi det på torsdag, men man har fortsatt nok å velge i. Først skal den andre semifinalen (Godset – Kongsvinger) spilles, etterfulgt av attpåklatten Palermo – Udinese i Serie A. Strømsgodset har ikke møtt Kongsvinger på 6 år (og ikke tapt på 12) men cup er cup! Er ikke dette nok for deg spilles det også cupkamper i Brasil, Bulgaria, Chile, Danmark, Israel, Mexico, Portugal, Romania, Russland, Sveits, Sør-Afrika, Sør-Amerika og Tyrkia, og vi følger selvfølgelig alle!

 

Fredag er ligarundene tilbake i Championship, Ligue 1, La Liga og Bundeliga. Følger du tilfeldigvis også ungdomsserien i England finner du fredag godbiter som City – Liverpool og Tottenham – Man United i U23-ligaen.

 

Så kommer helgedagene som alltid leverer! På lørdag skal Napoli på besøk til Juventus i et forsøk på å følge i AC Milans fotspor forrige helg, og det er bare én av de 25 kampene de største ligaene har planlagt den dagen. På søndag peiser Tippeligaen på med full runde klokken 18, der kun 2 poeng skiller Stabæk på 15. og Lillestrøm på 12. plass. Dette blir spennende!

Rekker du ikke å se alt stiller vi alltid med lynraske og pålitelige liveoppdateringer via vår nettside og app, som du kan laste ned til iOS og Android!

God mandag dere!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -