Fra Dortmunds andrelag til Premier League: Jan Siewert ny trener i Huddersfield

207
Foto: Huddersfield klubblogo

Huddersfield Town har funnet David Wagners etterfølger. Premier League klubben kunngjør at Jan Siewert er førstelagets nye trener.

Siewert kommer fra andrelaget til Borussia Dortmund, som for tiden ligger på fjerde plass i Regionalliga West (fjerde nivå i Tyskland). Tidligere har Siewert jobbet blant annet i Rot-Weiss Essen, som assistenttrener i VfL Bochum og som trener for tyske U-landslag. 36-åringen har signert en kontrakt fram til sommeren 2021.

Siewert er etter forgjengeren David Wagner den andre treneren som Huddersfield har hentet fra Dortmunds andrelag.

– Vi hadde veldig stor suksess under vår tidligere trener, David Wagner, og vi har nå signert en ny trener som har mange likheter med ham: en ung, ambisiøs tysk trener fra Borussia Dortmund II. Når det er sagt er Jan sin egen mann, sier Huddersfields styreleder Dean Hoyle til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

Hoyle gjør det likevel tydelig at Siewert er mer enn en kopi av Wagner og at tyskeren selv har sagt at han vil foreta endringer.

– Det er akkurat det jeg ville høre, det at Jan føler han kan bygge videre på det som har blitt oppnådd her og at han kan legge til ting. Vi river ikke ned det vi har bygd opp her, men vi legger til ting og tar det til det neste nivået, sier Hoyle.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -