Fra Mjøndalen til FK Haugesund

404
Sondre Liseth i aksjon for Mjøndalen. Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Sondre Liseth er klar for FK Haugesund.

Mjøndalen-spilleren har signert en fireårskontrakt med FK Haugesund, og 23-åringen returnerer dermed til Vestlandet etter at den opprinnelige bergenseren gjorde østlending og Mjøndalen-spiller av seg for to år siden.

– Først av alt så gleder jeg meg veldig til å bli FK Haugesund-spiller. Jeg er veldig motivert for å spille for klubben og kjenner på litt ærefrykt over at en klubb som FK Haugesund har ønsket meg så sterkt og valgt å kjøpe meg fra Mjøndalen, sier Liseth til FK Haugesunds nettsider.

– Jeg kjenner en del av spillerne i klubben fra tidligere og ser frem til å bli kjent med resten av klubben, sier Liseth.

- Annonse -

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -