Frankfurt er for alvor med i kampen om Europa

83

Eintracht Frankfurt meldte seg for alvor på i kampen om Europacup-plasser neste år da de slo Fortuna Düsseldorf mandag kveld.

Eintracht Frankfurt er med i kampen om Europacup-spill neste sesong, etter at de slo Fortuna Düsseldorf, ved å ta tre ekstremt viktige poeng. Noe som gjør at klubben innehar femteplassen på tabellen.  Det skulle imidlertid bli en ekstrem vanskelig kamp for Frankfurt, som hadde favoritt stempelet før kampen. Etter to minutter lå den første ballen i nettmaskene, men Dawid Kownacki ble vinket av for offside.

Bortelaget var langt mer i annen omgang, og i det 48. minutt fikk de også uttelling for arbeidet. Når Jonathan De Guzman plasserte ballen i mål. Og det sto 0-1 i fordel bortelaget.  Det var også noe som ikke hjemmelaget klarte å svare på  og i stedet økte Sebastien Haller ledelsen på kontring på overtid, tre minutter senere sørget han for sitt andre mål i oppgjøret. Til slutt ender det med en 0-3 seier til gjestene. Noe som betyr at klubben fremdeles kan få en ny sesong ut i Europa.