Frankfurt videre i DFB Pokal, mens Dortmund kampen ble utsatt

152

Eintracht Frankfurt tok seg i går videre til semifinalen i den tyske cupen. Mens Borussia Dortmund kampen ble men kampen ble avlyst grunnet dårlige forhold.

I kvartfinalen i den tyske cupen «DFB Pokal, møte Eintracht Frankfurt, DSC Arminia Bielefeld som til daglig spiller i 2. Bundesliga, og fra starten man kunne tydelig se en klasse forskjell mellom de to lagene. Etter bare seks minutter, fikk Frankfurt sin første corner, som ble stoppet på strekken av en forsvarer fra Bielefeld, som spiller ballen ut til en umarkert Danny Blum, som sikkert sender ballen inn i nettet.

Resten av første omgang og hele andre omgang ble veldig lik, men uten de  store målsjansene. Men så etter 85 minutter fikk gjestene en stormulighet.En god å våken Lukas Hradecky redder laget med en kjempe redning, en redning som også viste seg og bli helt avgjørende for kampen. Etter det styrte Frankfurt showet, både når det gjaldt ballbesittelse  og antall avslutninger. Dermed gikk Eintracht Frankfurt til semifinalen.

Den andre kampen som skulle ha blitt spilt i går ble avlyst

- Annonse -

Borussia Dortmunds Kvartfinale oppgjør mot Sportfreunde Lotte er utsatt på grunn av snø og dårlig baneforhold. I går skulle vi egentlig få to lag klar for en semifinale. Noe som ikke skjedde. Borussia Dortmund skulle møte tredje liga-laget Sportfreunde Lotte.  Kampen ble først utsatt en halvtime grunnet snø.

Det var også kanskje like greit for Thomas Tuchels mannskap at kampen ble avlyst. Ettersom de har utrolig mange spiller på skadelisten. Det er ennå ikke bestemt når kampen skal spilles.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -