Frankfurts sportsdirektør: Vi har fremdeles troen på Rønnow

277

Selv om Frankfurt har hentet den tyske landslagsmålvakten Kevin Trapp tilbake, har ledelsen i Enitracht Frankfurt fortsatt troen på Frederik Rønnow. Selv om han for det meste blir sittende på benken i løpet av sesongen.

Han har gjort det to ganger tidligere Frederik Rønnow: Først erstattet han Lukas Hradecky med «bravur». Nå har klubben hentet tilbake Kevin Trapp til klubben, og han må pent se seg nødt til å spille andre-fiolin om keeperplassen.

Men klubbens sportsdirektør Bruno Hübner insisterer fremdeles på at de har troen, på den danske landslagsmålvakten. Dansken fikk tre kamper før klubb ledelsen valgte å hente inn en ny keeper. Ledelsen i klubben konkluderte med at kneet til dansken, var den største grunnen.

På spørsmålet om keeperen fremdeles har en fremtid i klubben, svarer Bruno Hübner, følgende til Bild:

– Ja, det har han virkelig. Og vi har fremdeles troen på han.

- Annonse -

Avisen hevder imidlertid at Frederik Rønnows sesong blir fra – innbytterbenken. Han kan håpe at klubben gir han tillit i Champions League, men det er mer tvilsomt. Han får heller ikke stå i mål, i den tyske cupen, for der er klubben slått ut av allerede.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -