Fransk avis: Depay på plass i Lyon om 48 timer

101

Lyon håper å ha inngått en avtale med Manchester United innen 48 timer, slik at Memphis Depay kan komme til den franske klubben.

Det ser ut til å gå mot slutten for Memphis Depay i Manchester United. Som kan være på plass i Lyon om 48 timer. For ifølge den franske avisen RMC Sport skal Lyon ha lagt inne te bud på € 18.500.000 pluss fremtidige bonuser for Memphis Deapay. Lyon forventer Manchester United akseptere budet.

Sommeren 2015 var det stor etterspørsel, og flere klubber som ønsket seg den nederlandske kantspilleren, spesielt etter flere gode sesonger for PSV Eindhoven, men det var Manchester United som fikk spilleren. Nederlenderen ble hentet til Old Trafford for £ 25 millioner, men har ikke slått til hos «The Red Devils».

Under Louis van Gaal ble det bare med to scoringer i Premier League sammenheng, mens under Jose Mourinho har det bare blitt 20 minutter med spilletid. I flere uker har han vært ryktet bort fra Manchester United til Everton og Lyon som mulige destinasjoner, men det ser nå ut til at det er den franske stor klubb som stikker av med hans signatur.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -