Fransk avis: PSG vil stjele Alves foran nesen på Manchester City

191

Den brasilianske landslagsspilleren Dani Alves har lenge, vært koblet med en overgang til Manchester City, men nå vil PSG gjøre alt for å hente ham til Paris.

Den franske avisen L’Équipe skriver lørdag kveld at PSG har tilbudt en kontrakt til Dani Alves. Avisen mener å vite at 34-åringen er fristet av å velge PSG i stedet for Manchester City, hvor han skal få fast plass på høyrebacken.

Alves var tidligere denne måneden fått avsluttet sin kontrakt med Juventus og er nå tilgjengelig på free transfer.

Alves har hevdet ovenfor Goal.com. at en avtalepå to-års kontrakt med Manchester City – dette til tross for at han hadde en mer økonomisk fordelaktig tilbud på hånden fra Citys Premier League rivaler Chelsea. Nå skal PSG også være villig til å hente ham, og selv om Manchester City fortsatt synes å være favoritter, så melder L’Équipe som alltid er kjent for å være troverdig.

- Annonse -

Derfor må det være ekstra spennende å se hvem som vinner spillerens underskrift. Han store ønske var å komme tilbake og jobbe med Pep Guardiola, ifølge flere medier, var det den avgjørende faktoren bak et eventuelt skifte til City. Duoen gjorde en god historie med FC Barcelona mellom 2008 og 2012. Alves nådde totalt 33 kamper for Juventus med seks mål og seks assists til følge.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -