Fransk storavis: – PSG møter agenten til Conte i neste uke

197

Ifølge franske L’Equipe skal PSG ha et møte med Antoni Conte i løpet av neste uke, for å diskutere fremtiden til italieneren.

Antonio Contes kontrakt med Chelsea går ut sommeren 2019, men mye tyder på at italieneren er ferdig i Premier League-klubben når sesongen er over. Dårlige resultater kombinert med isfront mellom han og ledelsen i Chelsea har satt Conte under et voldsomt press. Men skulle det gå så langt at italieneren får sparken ved sesongslutt, så tyder mye på at han ikke er arbeidsledig lenge.

Ifølge den franske sportsavisen L’Equipe, skal italienerens agent i løpet av neste uke i samtaler med Paris Saint-Germain, for å diskutere fremtiden til Antonio Conte. Den franske storklubben PSG ønsker å bytte ut nåværende trener Unai Emery etter denne sesongen.

Tidligere har Conte vært knyttet til jobben som landslagssjef for Italia, mens flere italienske klubber også har vist interesse for Chelsea-manageren. I skrivende stund er Chelsea på en 5. plass i Premier League.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -