Franske medier: PSG-stjerne i “søkelyset” til Bayern München

166
Adrien Rabiot skal være i "søkelyset" til Bayern München. Foto: Wikimedia Commons

Ifølge franske L’Equipe og Le10sport vurdere Bayern München å kjøpe PSG-profilen Adrien Rabiot.

Paris Saint-Germains 23 år gamle midtbanestrateg Adrien Rabiot, har i løpet av sommeren vært ett av de heteste navnene på overgangsfronten. Hvor han blant annet har blitt koblet til FC Barcelona, ​​AC Milan og Manchester City. Men det endte med at spilleren fortsatte i PSG-drakten. Spilleren var heller ikke med det franske laget til VM i Russland i sommer.

- Annonse -

Overgangsvinduet stengte i i slutten av august, men det har ikke satt en stopper for spekulasjonene rundt spilleren fremtid. Flere medier har siden vinduet stengte, skrevet aktivt at både Liverpool og Tottenham skal ha kastet seg inn i “kampen” om spilleren. Franskmannen har kontrakt med PSG, frem til neste sommer og kan i Januar allerede forhandle med andre klubber.

Spilleren skal være i “søkelyset” til Bayern München. Det skriver både L’Equipe og Le10sport. Men spør du klubbens hovedtrener Thomas Tuchel, på om han er noe lysten på å selge han.

– Han har et stort potensial og kommer fra klubbens ungdomsakademi, så han er veldig grunnleggende for våre fremtidige planer, sa Tuchel nylig til RMC Sport.

Adrien Rabiot kom til den franske hovedstaden tilbake i 2010 som da 15 år gammel. I 2012 gjorde han sin profesjonelle debut under Carlo Ancelotti, hvor han har spilt 212 kamper for klubben.

Kommentarer

kommentarer