Fredrikstad ute etter forsterkninger

525
Foto: Fredrikstad klubblogo

Fredrikstad er ute etter 2-3 nye signeringer for å forsterke troppen til den kommende sesongen. Klubben har satt seg som mål at opprykk er det som forventes i årets sesong. 

Fredrikstad har så langt i vinter hentet Stian Stray Molde, Andreas Hagen og svensken Lowe Reuterswärd og nå er de på utkikk etter flere. Daglig leder Joachim Heier sier til Fredrikstad Blad at de først og fremst er ute etter offensive signeringer, og at det er på spiss og kantplass de skal sette inn støtet .

Men samtidig som spillere er på vei inn er flere på vei vekk fra den gamle storheten, Anas Farah Ali, Thomas Rekdal, Youssef Chaib og Fillip Johansen Westgaard er alle ute etter nye klubber (de to siste har satt døren på gløtt til videre FFK spill)

Thomas Rekdal har etter det Fotballnerd.no erfarer vært på besøk hos flere internasjonale toppklubber blant annet, Liverpool, Aston Villa og Bologna. Men far Sindre Rekdal har nå bekreftet ett konkret tilbud fra en tysk klubb som spiler i Bundesliga. Han forteller også at de ble svært imponert over tilbudet de har fått med tanke på Thomas sin utvikling.

- Annonse -

Anas Farah Ali var i desember hos den Belgiske klubben Antwerpen, deretter tok turen videre til serie-A klubben SPAL 2013 men skal nå tilbake til Belgia og Antwerpen for nok en uke.

Fillip Johansen Westgaard har fått noen tilbud fra klubber i Eliteserien og Obos-ligaen men at det ikke har skjedd noe konkret. Han sier også at en tur over grensen til Sverige heller ikke er uaktuelt. Youssef Chaib har ikke kommentert noen rundt ny klubb men det ryktes en retur til Moss for den kvikke kantspilleren.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -