Freiburg signerer Lucas Höler

248
Lucas Höler forlater Sandhausen til fordel for Freiburg. Bilde: Northside, Wikimedia.

Bundesligaklubben SC Freiburg har bekreftet sin første overgang denne vinteren. Fra SV Sandhausen i 2. Bundesliga kommer spissen Lucas Höler. Som vanlig kunngjør Freiburg ingen detaljer av kontrakten med 23-åringen.

For Sandhausen, som ligger på 5. plass i 2. Bundesliga, har Höler til sammen spilt 48 kamper i 2. Bundesliga, og scoret 13 mål. Spissen har hatt en sterk sesong så langt, og scoret 7 mål i 16 kamper. I tillegg kommer 3 målgivende pasninger.

– Lucas har bevist at han er målfarlig i 2. Bundesliga, og han har en god balanse mellom offensivt og defensivt spill. Han har utviklet seg trinnvis, og vi har tiltror ham å kunne ta neste trinn med oss, sier Freiburgs sportsdirektør Klemens Hartenbach til klubbens hjemmeside.

Spilleren selv er også glad for å kunne spille i Freiburg.

- Annonse -

– Bundesliga har alltid vært målet mitt. Freiburg har et veldig godt rykte hos unge spillere, og derfor gleder jeg meg til den nye utfordringen i Freiburg, sier Höler.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -