Fulham låner André Schürrle

457
André Schürrle. Bilde: Steindy, Wikimedia.

André Schürrle returnerer til Premier League. Nyopprykkede Fulham FC låner kantspilleren fra Borussia Dortmund i to år.

– André har vært et toppmål for oss, akkurat som for andre europeiske klubber, og jeg er veldig glad for at vår jakt var sukessrik. Han har stor erfaring etter å ha spilt i Premier League, Bundesliga og for det tyske landslaget, blant annet da laget vant VM i 2014, sier Tony Khan til klubbens nettside.

Schürrle som har spilt for Chelsea mellom 2013 og 2015, returnerer dermed til Premier League. Han vant Premier League med Chelsea, samt cupen i Tyskland med både Wolfsburg og Dortmund. Med landslaget vant han VM i 2014, og leverte den målgivende pasningen til Mario Götze i finalen mot Argentina (1-0).

Etter at Schürrle ble kjøpt for 30 millioner euro fra Wolfsburg, har han vært Dortmunds dyreste innkjøp noensinne. Likevel hadde han aldri klart å innfri forventningene, og før denne sesongen var han uten perspektiv i troppen. Schürrle har også mistet plassen på landslaget, og har ikke spilt en landskamp siden vår 2017.

- Annonse -

– Jeg er så glad for å være her. Jeg kan ikke vente å begynne. Fulham var den første klubben som var interesserte i meg. Det var noe jeg satte stor pris på, og en av grunnene jeg ville hit. Jeg elsker ballbesittelse, jeg elsker å angripe og jeg elsker å ta løp. Derfor tror jeg det kan bli perfekt, sier Schürrle.

Etter det den tyske sportsavisen kicker erfarer, betaler Fulham 400 000 euro til Dortmund, og betaler Schürrles lønn.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -