Fulham med nok et tap – Ranieri jobber for å berge plassen

90

Fulham tapte nok en gang en viktig kamp i Premier Leauge, denne gangen var det Burnley som tok med seg tre poeng i oppgjøret på Turf Moor.

Det var Fulham som startet oppgjøret best for allerede etter to minutter så satt ballen i målet etter et fantastisk angrep. Denis Odoi kommer fossende fremover på midtbanen, der lemper han ballen fremover mot Schurrle som holder farten i gang i det han mottar ballen, på halvspretten får spissen fyrt av og ballen går over keeper og i tverrliggeren og rett i mål, pang og Fulham leder 1 – 0!

Etter 18 minutter er det Burnley sin tur, de prøver seg flere og flere ganger med å lempe ballen inn til sine høye spisser, men ballene blir slått ut igjen, tilslutt får Wood tak i ballen men header i stolpen og utenfor målet. Så to minutter senere smeller det:

Burnley får ballen på høyresiden, Hendrick som får ballen prøver seg på et skudd som går via beinet til en uheldig Joe Bryan og inn i målet. Dermed er det likt 1 – 1.

Like etterpå, drøye tre minutter senere blir vi vitne til nok et selvmål! Denne gangen er det Hendrick og Barnes som kombinerer fint på venstrekanten før ballen blir lagt inn, Odoi står der inne og prøver å heade ballen unna men er uheldig og setter den i eget nett, nå er det Burnley som leder og Fulham prøver å svare med en gang, får hjørnespark på andre siden men ballen treffer treverket og går ut. Kampen svinger voldsomt frem og tilbake før pause men flere mål blir det ikke og lagene går til pause med 2 – 1 til Burnley.

I andre omgang gjør Fulhamsjefen et bytte, han tar ut Sessegnon og setter innpå Luciano Vietto, like etter byttet så er Burnley nære på å øke ledelsen, men ballen blir reddet på streken. Kampen bølger frem og tilbake uten de helt store sjansene og kampen ebber ut med 2 – 1 til Burnley.

Ranieri: Vil jobbe for å berge plassen

Til Fulham FC sine hjemmesider er det en betenkt Ranieri som møter til intervju, der sier treneren at han mener at Fulham hadde fortjent et bedre resultat enn det de fikk:

– Vi scoret veldig, veldig tidlig, et flott mål. Og plutselig var vi uheldige og scoret to selvmål. Synes at denne delen av omgangen utspilte seg på en merkelig måte sier treneren før han fortsetter:

Jeg synes at vi spilte bra, jeg synes at vi fortjente mer enn det vi fikk. Men det er fotball. Jeg er fornøyd med forestillingen, men er ikke fornøyd med resultatet. Jeg synes at andre i andre omgang spilte vi mye bedre. Vi flyttet ballen raskt, fant gode løsninger på flankene for kryssspill, men vi fikk dessverre bare skutt på mål to eller tre ganger, og en gang så reddet de på streken sier treneren.

Ranieri ble konfrontert med at Burnley ikke hadde noen skudd på mål i løpet av 90 minutter, men at Fulham allikevel klarte å tape kampen, da svarte treneren:

-Det vet jeg, men hva kan vi gjøre? De skyter på mål men de fant ikke målet, men de satte ut spillerne mine, og det er det. Det er gode øyeblikk i fotball og dårlige øyeblikk, for oss er vi nå inne i en dårlig periode med dårlige øyeblikk, men vi gir aldri opp. Vi fortsetter å tro at vi til slutt vil være trygge og berge plassen avslutter treneren.