Full rulle på Boxing Day

164

Full rulle på Boxing Day

Tv2 har fått dispensasjon til å sende samtlige kamper på Boxing Day.

26.desember, bedre kjent som Boxing Day for fans av engelsk fotball, er i år på en lørdag. Tv2 har vanligvis bare lov til å sende èn kamp når hovedrunden spilles lørdager klokka 16.00, men har på Boxing Day fått dispensasjon til å vise alle kampene.

–  Boxing Day er jo fotballens nasjonaldag i England, så vi er veldig glade for at Premier League ga oss denne dispensasjonen, sier Vegard Jansen Hagen i TV 2 til Liverpool.no.

Klokka 16.00 spilles det sju kamper. Liverpool – Leicester, Tottenham – Norwich, Manchester City – Sunderland, Bournemouth – Crystal Palace, Aston Villa – West Ham, Chelsea – Watford og Swansea – West Bromwich.

- Annonse -

De tre førstnevnte vil sendes på henholdsvis, Tv2 Sport Premium, Tv2 Sport Premium 2 og Tv2 Sport Premium 3. Resten vil være tilgjengelige på Tv2sumo.no.

Og i tillegg til 16.00-kampene har Boxing Day en nydelig meny å by på. Klokken 13.45 sendes Stoke – Manchester United i det som åpner den store dagen på fotballøya. Etter 16.00-kampene får du Everton – Newcastle klokken 18.30 og Southampton – Arsenal 20.45.

Med andre ord fire kamper på rekke og rad. Det er bare å avlyse alt av familieselskaper å benke seg i sofaen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -