Fürth vant til tross for to straffebom – Union slo Sandhausen

49

Union Berlin har inntatt tredjeplassen i 2. Bundesliga etter at laget fra hovedstaden vant 2-0 mot SV Sandhausen. Greuther Fürth bommet på to straffespark mot MSV Duisburg, men vant likevel.

Union Berlin – SV Sandhausen 2-0

Hjemmelaget tok ledelsen etter ti minutter. Sebastian Andersson scoret etter et frispark. Deretter hadde Union flere store muligheter. Til tross for det scoret hjemmelaget ingen flere mål før pausen. Bakover gjorde Union en god jobb. Sandhausen var harmløse og klarte ikke å true vertenes forsvar.

I andre omgang ble det ikke mange muligheter. Sandhausen hadde kun én god målsjanse i hele omgang. Tre minutter før slutt avgjorde Akaki Gogia kampen for godt. Med 37 poeng ligger Union på kvalikplassen til Bundesliga. Sandhausen har 16 poeng og ligger på kvalikplassen til 3. Liga.

SpVgg Greuther Fürth – MSV Duisburg 1-0

I første omgang var kampen på et svakt nivå. Fürth, med sin nye trener Stefan Leitl, hadde ballen mest, men skapte veldig lite. De farligste avslutningene før pausen hadde bortelaget. Det ble likevel ingen store sjanser. Dermed ble det ingen scoringer i de første 45 minuttene.

I andre omgang ble kampen litt bedre og begge lag hadde noen få farlige avslutninger. I en situasjon kunne Fürth ha fått straffespark. Straffesparket som hjemmelaget fikk fem minutter før slutt kom dog etter en filming av Julian Green. Felix Wiedwald reddet mot Daniel Keita-Ruel, men spissen satte returen i mål. På overtid fikk Fürth en ny straffe og Wiedwald reddet på nytt mot Keita-Ruel. To minutter senere ble Enis Hajri utvist etter en stygg takling.

VfL Bochum – SC Paderborn 07 1-2

Ben Zolinski sendte Paderborn i ledelsen før det var spilt ett minutt. I det følgende spilte begge lag offensivt og hadde gode muligheter. Rett før pausen scoret Paderborn på nytt. Sven Michel, som tidligere bare hadde truffet tverrliggeren, utnyttet et katastrofalt innkast av Dominik Baumgartner.

Etter pausen styrte Bochum kampen. Likevel kom hjemmelaget kun til få gode muligheter. Paderborn hadde noen gode overgangsmuligheter, men utnyttet dem ikke optimalt. Ti minutter før slutt scoret Lukas Hinterseer for vertene. Paderborn vant likevel og ligger foreløpig på femteplassen, kun tre poeng bak Union på tredjeplassen.