Gary Johnson tar over Cheltenham

126

Gary Johnson tar over Cheltenham

Den rutinerte manageren er hentet til Whaddon Road for å redde Cheltenham fra nedrykk.

Det ble ikke lange pausen borte fra fotballen for Gary Johnson. 59-åringen som i februar fikk sparken i Yeovil var dermed arbeidsledig i litt over en måned. Johnson rykket sensasjonelt opp til Championship med Yeovil i 2013, men klarte ikke å unngå direkte nedrykk forrige sesong. Den vonde trenden fortsatte også etter nedrykket og Yeovil ligger sist i League One med hele ti poeng opp til sikker plass.

Johnson erstatter dermed Paul Buckle som i likhet med Johnson, fikk sparken i februar. Som assistent får Johnson med seg Russel Milton, som har hatt rollen som midlertidig manager de siste 9 kampene. Cheltenham ligger sist i League Two med to poeng opp til trygg grunn. The Robins har bare vunnet en av de siste 15 kampene, men man håper nå at den erfarne manageren kan redde laget fra degradering til Conference.

I tillegg til to opphold i Yeovil har Johnson blant annet ledet Bristol City, Peterborough, Northampton og  Latvia sitt landslag.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -