Gary Neville: "Lettelse er ordet"

225

Alvaro Negredo og Denis Cheryshev scoret målene som sikret Valencia seier 2-1 mot Espanyol lørdag kveld. Det var Valencia-trener Gary Nevilles første seier etter at han tok over som trener i det tiende forsøket etter at han tok over for Nuno Espirito Santo i starten av desember. Det var også klubbens første seier siden november.

«Lettesle er sannsynligvis et godt ord. Det føltes som en lettelse til slutt. Du så reaksjonene både til fansen og spillerne – alle var lettet over at vi endelig vant igjen,» sier Neville.

«Ni kamper uten seier under meg, og fire før det igjen, er altfor mange for denne klubben. Dette er ikke en kveld å feire og ta av. Nå er det viktig at vi får selvtillit og tar det med videre,» fortsetter engelskmannen.

Det er også klart at Pako Ayestaran, som var assistenttrener under Rafael Benitez i Valencia, returnerer til klubbens trenerstab.

- Annonse -

«Jeg har tenkt på dette en periode og snakket med han de siste dagene. Vi startet trening igjen mandag, og da vil han være med oss,» sier Gary Neville.

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -