Gjenforenes med tidligere lagvenninne – Vålerenga henter ny spiller

77
Elise Thorsnes får en ny lagvenninne. Foto; Vålerenga, gjengitt med tillatelse

Elise Thorsnes har tidligere spilt sammen med Katie Stengel i USA. Nå gjenforenes de to lagvenninnene i Vålerenga. Stengel er nemlig enig med Oslo-klubben om en overgang.

Roser klubbens profesjonalitet
Hun har spilt for Houston Dash det siste året og var Thorsnes sin lagvenninne i Utah Royals i 2018.

–Når Vålerenga kom opp som et alternativ, ble jeg blåst av banen av klubbens profesjonelle presentasjon og jeg kjente at jeg ikke kunne vente med å kaste meg over denne muligheten. Jeg viste klubben var ledende i Norge og har høye forhåpninger om Champions League-spill. Det er mitt mål å bidra til at vi når disse ambisjonene, sier Stengel til VIF-damefotballs nettsider.

Hun beskrives som en spiller som kan bekle rollene som offensiv midtbanespiller, kant og spiss.

- Annonse -

-En offensiv spillertype
Sportssjef Eli Landsem beskriver Stengel på følgende måte:

–Med Katie på plass får vi en offensiv spillertype med solid rutine som gir oss flere strenger å spille på. Med en god CV og spill på det høyeste nivået i USA er vi trygge på at det vil forsterke laget utover sesongen, etter hvert som hun lærer oss og de norske forholdene å kjenne, sier Landsem til VIF-damefotballs nettsider.

Vålerenga har levert inn overgangspapirene til NFF og jobber nå med å få Stengel til Norge så fort som mulig. Før hun er spilleklar må også arbeidstillatelsen være i orden, så det er foreløpig usikkert når 29-åringen kan få sin debut i Toppserien.

NB! Fikk du med deg denne:
-Presset ligger på Vålerenga

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -