Gjør comeback i FFK

478
Foto: Fredrikstad klubblogo

Kantspilleren Nicolay Solberg (27) vender tilbake til Fredrikstad. spilleren med over 50 målpoeng i OBOS de siste sesongene var ventet og ta steget opp i Eliteserien, men han tar nå ett skritt ned til PostNord og gamleklubben FFK. Solberg skriver under en 3-årsavtale med klubben.

Kantspilleren som gikk til Ullensaker/Kisa før sesongen 2016 står med 78 OBOS kamper for Ullensaker/Kisa og står med 49 målpoeng og har vært en markant figur i OBOS de siste årene. Flere forventet at han endelig skulle ta steget opp i norges øverste divisjon men gikk heller en divisjon ned. Han sier til Fredrikstad Blad at det er ganske revansjelysten i forhold til at hans forrige opphold i klubben endte med en langvarig skade.

Det var store forventninger rundt Solberg når han kom til FFK før 2013 sesongen etter å ha spilt 33 kamper for Sarpsborg 08 og hadde levert 16 scoringer. Solberg sin FFK karriere ble ødelagt av en leddbåndsskade som klubben slet med å få stilt en diagnose på. Dermed endte han på 13 kamper og 2 mål i de 2 sesongene han fikk for FFK sist.

spilleren selv er veldig fornøyd med å gjøre comeback for østfoldingene:

- Annonse -

– Jeg har hatt et sterkt ønske om å være en del av FFK. Det er flere veier å komme seg til Eliteserien på, og en av veiene er med FFK og det er veien jeg ønsker å gå. Jeg ønsker å være med å bygge videre på den kulturen som er startet på i klubben. Jeg var her i 2013-2014 og føler jeg har mye uoppgjort, håper vi sammen kan være med å komme oss tilbake i det gode selskap.Forteller Nicolay sin Fredrikstad sine hjemmesider

Fredrikstad har dermed en 21 manns sterk tropp og har jr Phillipe Koko (19) som trener fast med A-laget. Stallen teller dermed 22 og klubben er forventet å være ferdig handlet men samtidig sier FFK trener Bjørn Johansen at de ikke har kommet med en konklusjon om hva de gjør med Thomas Drage som trente med klubben hele forrige uke.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -