Gladbach-fansen lover klubben økonomisk støtte

40
Foto: Bundesliga logo

Borussia Mönchengladbach-fansen har lovet klubben økonomisk støtte i forbindelse med Koronakrisen.

Mange av supporterne til Borussia Mönchengladbach har allerede gitt klubben mye økonomisk støtte, og klubben er overlykkelig over fansen som stiller opp for klubben.

Fem hjemmekamper måtte refunderes

 

Administrerende direktør Stephan Schippers (52) gjorde ingen hemmelighet om at det ville hjelpe klubben hvis så mange som mulig avsto fra å betale tilbake billettene de allerede hadde kjøpt. Fordi både for spøkelsesderbyet mot 1. FC Köln (2-1) og for de resterende fire hjemmekampene i sesongen (Leverkusen, Union, Wolfsburg, Hertha), har kjøpere av dagsbilletter rett til full billettpris.

Christian Seifert (50), administrerende direktør i den tyske fotballigaen (DFL), har sagt at ikke vil være tilskuere på tribunen resten av Bundesliga-sesongen. 

Sesongkortinnehavere kompenseres også med en sum på slutten av sesongen. Den økonomiske skaden for klubben kan utgjøre opptil ti millioner euro. GladbachLIVE spurte fansen om de kan tenke seg å imøtekomme klubben.

Gladbach-fans viser solidaritet med klubben sin

Gesten til fagfolkene, som nå er det første laget i Bundesliga som offisielt gir avkall på en del av lønnen (les mer her), ser ut til å tjene bra. 

Solidariteten blant tilhengerne av Gladbach er åpenbart stor. Fansen vil gi noe tilbake til klubben sin. Prosessen er ganske enkel: Dagspassholdere trenger ikke å gjøre noe hvis de ikke vil at pengene skal tilbakebetales. Sesongkortinnehavere må derimot signere en offisiell dispensasjon. Dette er tilgjengelig på klubbens hjemmeside.

laSchippers sier:   Vi er veldig glade for de mange reaksjonene fra fansen vår, som ønsker å gjøre sitt for at Borussia skal komme seg gjennom denne vanskelige tiden. I tillegg til daglige billettholdere, en stor takk til de mange sesongkortinnehaverne som allerede har tilbudt seg å frafalle den forhåndsbetalte refusjonen av Köln-spillet og de muligens følgende sesongkampene, som kanskje må finne sted før gradene er tomme. Det er en stor hjelp. “

Kommentarer

kommentarer