Gladbach-fansen lover klubben økonomisk støtte

30
Foto: Bundesliga logo

Borussia Mönchengladbach-fansen har lovet klubben økonomisk støtte i forbindelse med Koronakrisen.

Mange av supporterne til Borussia Mönchengladbach har allerede gitt klubben mye økonomisk støtte, og klubben er overlykkelig over fansen som stiller opp for klubben.

- Annonse -

Fem hjemmekamper måtte refunderes

 

Administrerende direktør Stephan Schippers (52) gjorde ingen hemmelighet om at det ville hjelpe klubben hvis så mange som mulig avsto fra å betale tilbake billettene de allerede hadde kjøpt. Fordi både for spøkelsesderbyet mot 1. FC Köln (2-1) og for de resterende fire hjemmekampene i sesongen (Leverkusen, Union, Wolfsburg, Hertha), har kjøpere av dagsbilletter rett til full billettpris.

Christian Seifert (50), administrerende direktør i den tyske fotballigaen (DFL), har sagt at ikke vil være tilskuere på tribunen resten av Bundesliga-sesongen. 

Sesongkortinnehavere kompenseres også med en sum på slutten av sesongen. Den økonomiske skaden for klubben kan utgjøre opptil ti millioner euro. GladbachLIVE spurte fansen om de kan tenke seg å imøtekomme klubben.

Gladbach-fans viser solidaritet med klubben sin

Gesten til fagfolkene, som nå er det første laget i Bundesliga som offisielt gir avkall på en del av lønnen (les mer her), ser ut til å tjene bra. 

Solidariteten blant tilhengerne av Gladbach er åpenbart stor. Fansen vil gi noe tilbake til klubben sin. Prosessen er ganske enkel: Dagspassholdere trenger ikke å gjøre noe hvis de ikke vil at pengene skal tilbakebetales. Sesongkortinnehavere må derimot signere en offisiell dispensasjon. Dette er tilgjengelig på klubbens hjemmeside.

laSchippers sier:   Vi er veldig glade for de mange reaksjonene fra fansen vår, som ønsker å gjøre sitt for at Borussia skal komme seg gjennom denne vanskelige tiden. I tillegg til daglige billettholdere, en stor takk til de mange sesongkortinnehaverne som allerede har tilbudt seg å frafalle den forhåndsbetalte refusjonen av Köln-spillet og de muligens følgende sesongkampene, som kanskje må finne sted før gradene er tomme. Det er en stor hjelp. “

Kommentarer

kommentarer