Gladbach snublet hjemme mot Frankfurt

122

Det ble ikke akkurat noen festforestilling det «føllene» og Eintracht Frankfurt leverte på Borussia-Park fredag kveld. Begge lag befant seg midt på tabellen etter en middels start på sesongen, og dette var en gylden mulighet til å henge seg på helt oppe i toppen. Med et heller sørgelig 0-0 resultat forblir begge lag middelhavsfarere.

Foruten å kurere søvnproblemer, kunne faktisk begge lag servere et par sjanser i tillegg. Frankfurt går ut i høyt press og etter ti minutter holder det på å lønne seg. Tidligere Mönchengladbach-spiller Branimir Hrgota får en gylden sjanse, men blåser ballen over mål. Et kvarter senere er han på plass igjen, men siktet finner rett og slett ikke mål, utenfor denne gangen

Kanskje er det Champions League kampen mot Celtic til uken som gjør at spillerne ikke er helt på, kanskje var det savnet av Hazard og Raffael, likevel virket ikke Gladbach å være i form.

Det er Frankfurt som har initiativet med sjansene også ut i andre omgang. Kun takket være keeper Sommer hindrer at Omar Mascarell får smelle inn ledelse til bortleaget etter forsøket fra utenfor 16-meteren.

Først etter 73 minutter kommer hjemmelagets største og første sjanse. Oscar Wendt avslutter fra kort hold, hele stadion tror ballen skal gå i mål, men Hradecky får slått ballen i stolpen, før Frankfurt får kontroll.

Det skjer ikke stort mer i resten av kampen heller, når dommer blåser av står det 0-0 i måleprotokollen, 2-3 i avslutninger på mål og 2-2 i avslutninger utenfor mål. Patetiske tall i en ellers attraktiv liga.