Gladbach sportsdirektør: Tror ikke Chelsea vil selge Christensen

145

Sportsdirektøren for Borussia Mönchengladbach Max Eberl tviler, på at de får kjøpt Andreas Christensen når denne sesongen er ferdig.

Sommeren 2015 skrev Andreas Christensen signere en ny kontrakt med Chelsea, og ble senere utleid til Borussia Mönchengladbach for de neste to sesongene.

I sin første sesong imponerte han så mye at den tyske klubben ville ha han på permanent basis. Klubben valgte dermed å sende inn et bud i sommerens overgangsvinduet, som ble avvist av Chelsea, ettersom de hevder spilleren har en fremtid på Stamford Bridge, har Max Eberl snart mistet troen  på at de får kjøpt dansken.

– Jeg kan ikke forestille meg at Chelsea vil selge han til oss. Kanskje vi kan leie han for en ny sesong – eller kanskje to sesonger, sier Eberl til BILD, og legger til:

- Annonse -

– Hvis vi kunne ha fått han i tre eller fire sesonger uten å betale en avgift, så hadde det vært det aller beste, avslutter han.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -