Gladbach tapte for formsterke Mainz

127

Mönchengladbach tok turen til Mainz i håp om å ta tre poeng med seg hjem.

Det ble ingen hyggelig kveld for Borussia Mönchengladbach da de, sammen med Mainz fikk æren av å starte helgens runde. Hvor dem tapte overraskende 1-0 mot et formsterk hjemmelag. De var ikke mye som skjedde i løpet av de første 20 minuttene, men det var hovedsakelig Borussia Mönchengladbach, som styrte kampen fra starten av. Men etter 20 minutter spilt skulle altså målet komme for hjemmelaget, ved dansken  Christian Clemens fikk ballen fra Jairo Samperio på kanten , og sendte et skudd til høyre for keeperen Yann Sommers rekkevidde og i mål.

Mot slutten av første omgang ble  sjansene for Borussia Mönchengladback større og større – inkludert Ibrahima Traoré og Lars Stindl fikk gode sjanser, men Mainz keeper Loris Karius var sikkerheten selv. Samme situasjonen fikk vi i andre omgang, hvor Fabian Johnson, Raffael og Thorgan Hazard fikk sjansen, men Loris Karius og fortsatte å stå godt for sitt lag.

Det gjorde det hele veien til sluttsignalet, og etter fem minutter på overtid blåste dommeren i sin fløyte, og kampen ble med 1-0 til Mainz. Seieren gjør at Mainz rykker opp til sjetteplass i ligaen, mens Mönchengladbach fortsatt er på fjerdeplass – 20 poeng bak Bayern München.

Mainz 05:
67’ Yoshinori Muto ut, Jhon Cordoba in
78’ Yunus Malli ut, Fabian Frei in
89’ Jairo Samperio ut, Pablo De Blasis inBorussia Mönchengladbach:
61’ Ibrahima Traore ut, Thorgan Hazard in
69’ Jonas Hofmann ut, Branimir Hrgota in
86’ Julian Korb ut, Josip Drmic in
Lagoppstillinger:

1. FSV Mainz 05: Karius – Brosinski , Balogun , Bell, Bussmann – Baumgartlinger , Latza – Clemens, Malli,  Jairo – Muto

Bor. Mönchengladbach: Sommer – Korb, A. Christensen, Hinteregger, Wendt – Nordtveit –Stindl, F. Johnson – Traoré, Hofmann – Raffael

Innlegget Gladbach tapte for formsterke Mainz dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com