Gladbach treneren vil kjøpe Andreas Christensen

376

Gladbach treneren vil kjøpe Andreas Christensen

Andreas Christensen har sprudlet for Borussia Mönchengladbach, og nå ønsker den tyske klubben å hente dansken på en permanent avtale.

Andreas Christensen ønsket spilletid da han tok turen fra Chelsea for Borussia Mönchengladbach på en låneavtale. Nå har dansken fått betydelig, med spilletid og han har sprudlet siden hans ankomst. Hvor han blant annet scoret to av målene til Gladbachs stor seier over Werder Bremen i går og klubben klatret til fjerdeplass i Bundesliga.

Den danske forsvarsspilleren er på lån i Gladbach for to sesonger, og da er det usikkert hva som vil skje med spilleren etter de to årene. Men nå ønsker Gladbach trener André Schubert å hente dansken på en permanent avtale.

– Jeg setter stor pris på om han ønsker å være her i klubben i lengre tid. Han er en glitrende forsvarsspiller, og generelt er han bare  talentfull fotballspiller. Det er selvsagt ledelsen i klubben som må ha siste ordet – Jeg kan bare uttrykke mine ønsker, sier Schubert på en pressekonferanse.

- Annonse -

Andreas Christensen sier selv han fokuserer på å spille så godt han kan. Dansken understreker at han ennå ikke vet hvordan fremtiden ser ut.

Innlegget Gladbach treneren vil kjøpe Andreas Christensen dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -