Glade eliteserieledere: -Positiv nyhet

136
Viking spiller to kamper de nærmeste dagene. Foto: Aleksander Gjengedal Sunde, Fotballnerd.no

Vibeke Johannesen i Brann, Einar Håndlykken i Odd og Eirik Bjørnø i Viking er glad for nyheten om at det kan være mulig med treningskamper igjen fra midten av april.

-Veldig bra
Abid Raja sa til VG tidligere onsdag at han vil åpne for treningskamper fra midten av april for lagene i Toppserien, Eliteserien, Obos-ligaen og 1. divisjon for kvinner.

-Det synes jeg er veldig bra. Det er viktig å komme i gang med treningskamper igjen. Jeg er veldig glad for positive signaler fra Abid Q. Raja, sier Branns daglige leder Vibeke Johannesen til Fotballnerd.no.

Hun får støtte fra Vikings daglige leder Eirik Bjørnø.

- Annonse -

-Dette er en utrolig gledelig nyhet for alle som er glade i fotballen. Vi trenger tre-fire uker med oppkjøring. Hvis vi starter i midten av april og eventuelt kommer i gang med serien i midten av mai, så er dette veldig positivt, sier Bjørnø til Fotballnerd.no.

-Vi tar det vi får
Einar Håndlykken i Odd er også en glad mann i dag.

-Det er en positiv nyhet og viktig å komme i gang. Det virker som en fornuftig opptrapping, sier Håndlykken til Fotballnerd.no.

-Men er to uker nok til å ha seriestart 2. mai?

-Det er veldig mye bedre enn ingenting. Vi tar det vi får, sier Håndlykken.

Odd har for øvrig treningsforbud til 6. april.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -