Godset signerte 15-åring

359
Henrik Pedersen og Jostein Flo signerer unggutt. Foto: Bjørn Marstrøm Johannesen, Fotballnerd.no

Chrisander Bjørndalen Sørum fra Steinberg har signert proffkontrakt med Strømsgodset. På sin egen 15-årsdag satte Chrisander navnetrekket på sin første profesjonelle avtale med Strømsgodset. Kontrakten har en varighet frem til sommeren 2023.

– Nå er jeg veldig glad og stolt av meg selv. Jeg skal bruke denne muligheten til å pushe meg selv videre. Målet mitt er å spille meg opp i A-stallen så fort som mulig. Strømsgodset er et godt sted for meg å være, sier Chrisander Bjørndalen Sørum til Godsets nettsider.

Den talentfulle angriperen kom til Strømsgodset fra Mjøndalen foran 2020-sesongen. Han har også vært på treningsopphold i Leeds. I 2019 trente han med akademiet til Leeds United. Manchester United har også vist interesse for Chrisander. Han skulle egentlig over på et treningsopphold der i fjor høst, men det ble avlyst grunnet Korona-pandemien.

- Annonse -

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -