Gothia Cup avlyst – Norway Cup håper fortsatt

354
Norway Cup
Norway Cup håper fortsatt det blir turnering i år. Foto: Torbjørn Andersen, Fotballnerd.no

Gothia Cup 2021 er avlyst. Dana Cup og Norway Cup håper fortsatt at det vil bli arrangert turnering denne sommeren.

Gothia avlyser
Gothia Cup skulle vært arrangert fra 18. – 24. juli men har nå bestemt seg for å avlyse turneringen.

-Det er en tøff avgjørelse å ta men våre deltakeres og våre dommeres helse og sikkerhet er alltid vår topp prioritet og derfor tar vi vårt ansvar når situasjonen og samfunnet krever det, sier Dennis Andersson, generalsekretær til turneringens offisielle nettsider.

Dana Cup håper fortsatt
Dana Cup håper fortsatt på å kunne arrangere turnering fra 26. – 31. juli i år. Den danske turneringen skriver følgende på sine nettsider:

- Annonse -

“Vi kan forsikre dere om, at vi er 100% klar til å avvikle turneringen i overensstemmelse med myndighedernes sunnhets- og sikkerhetsbestemmelser. Vi har arbeidet i kulissene siden COVID-19 brøt ut, og vi har oppstilt forskellige scenarier. Deres sikkerhet har til enhver tid høyeste prioritet.”, skriver Dana Cup på sine nettsider.

Norway Cup håper fortsatt
Norway Cup håper fortsatt at det kan bli en turnering på Ekebergsletta denne sommeren fra 31. juli til 7. august. De skriver følgende på sine nettsider:

“Vi planlegger for en nasjonal turnering på Ekebergsletta i uke 31, men hvilke retningslinjer vi har å forholde oss til er fortsatt uavklart. Andre uken i mai vil regjeringen komme med en ny oppdatering som vil gi oss en ramme på hvordan vi vil få arrangere i 2021. Vi forbereder oss på ulike scenarioer der spredningen av Korona-viruset avgjør hvilke begrensninger vi lever med i august “, skriver Norway Cup på sine nettsider.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -