Graham Hansen og VfL Wolfsburg (kvinner) på vei mot en ny ligatittel

329

VfL Wolfsburg (kvinner) er to poeng unna fra å forsvare tittelen i Bundesliga for kvinner.

De to norske spillerne i form av  Caroline Graham Hansen og Synne Jensen begge spiller for VfL Wolfsburg. Laget er nå kun to poeng unna å forsvare tittelen fra forrige sesong i den tyske Bundesligaen for kvinner. I går ble Freiburg (kvinner,) slått 2-0.

Hvor den tidligere Linköping-spissen Pernille Harder scoret det førstemålet etter fem minutter ut i kamp. Klubben økte ledelsen etter 20 minutter scoring ved den polske landslagsspilleren Ewa Pajor. Caroline Graham Hansen spilte hele kampen for Wolfsburg.

Med tre kamper igjen av sesongen. Leder Wolfsburg ligaen med åtte poeng ned til tabelltoeren Bayern München (kvinner).  Laget jakter også en mulig Champions League tittel mot Lyon i Kiev den 24. mai.