Graham Hansen scoret da Wolfsburg sikret seg ny cupfinale

122
Caroline Graham Hansens Wolfsburg har vunnet samtlige seriekamper så langt denne sesongen. Bilde: Pierre-Yves Beaudouin, Wikimedia.

(Bayern – Wolfsburg 0-4) Caroline Graham Hansens og Kristine Mindes VfL Wolfsburg kan vinne den tyske cupen for femte år på rad. Bayern München, i serien med like mange poeng som serielederne Wolfsburg, var sjanseløse.

Det var Caroline Graham Hansen som åpnet Wolfsburgs scoringskonto. Den norske landslagsspilleren avsluttet sitt eget sololøp på best mulig måte etter 25 minutter.

Fem minutter senere økte danske Pernille Harder etter Ewa Pajors lave innlegg.

Kort tid etter pausen var det Pajor selv som konverterte Sara Gunnarsdottirs pasning.

Harder avgjorde kampen for godt. Etter halvspilt omgang scoret hun sitt andre for dagen og økte ledelsen til 4-0.

I tillegg til Graham Hansen, som ble byttet ut fem minutter før slutt, spilte også Kristine Minde fra start.

I cupfinalen spiller Wolfsburg mot SC Freiburg som beseiret TSG 1899 Hoffenheim 2-0. Finalen spilles 1. mai i Köln.