Granada slo Molde: -Surt tap

192
Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Molde tapte første kamp i åttedelsfinalene i Europa League mot spanske Granada med 0-2.

Det var lenge en jevn kamp men til slutt måtte Molde kapitulere.

Tabbe og rødt kort
Det første målet kom etter 26 minutters spill. Granada-keeper Rui Silva sendte avgårde et utspark. Molde-forsvarer Stian Gregersen feilberegnet duellen og Sheriff Sinyan klarte heller ikke å rydde opp. Dermed spratt ballen gjennom Molde-forsvaret. Jorge Molina fikk en enkel jobb alene med Linde.

20 minutter før full tid gjorde Molde det verre for seg selv. Martin Ellingsen fikk sitt andre gule kort for dagen og dermed rødt. Noen minutter senere skulle Roberto Soldado bli avgjørende for Granada.

Keepertabbe?
Den rutinerte spissen hamret til på volley fra 10-11 meter. Andreas Linde trodde at ballen skulle gå utenfor men misoppfattet situasjonen. Ballen snek seg inn ved nærmeste stolpe. En liten keepertabbe?

– Det var et surt tap mot et lag lag jeg mener vi er jevne med. Følte vi var i ferd med å få grepet om kampen da vi fikk det røde kortet. Men vi skal gi det et realt forsøk i Budapest neste uke, sier Kristoffer Haugen til Fotballnerd.no.

Molde startet slik: Linde – Holmgren, Gregersen, Sinyan, Haugen – Aursnes, Ellingsen – Hestad, Eikrem, Ulland Andersen – Sigurdarson

Disse satt på Molde-benken fra start: Ranmark, Petersen, Bjørnbak, Ugelvik, Risa, Breivik, Hussain, Knudtzon, Fofana, Bolly.