Grei debut av Ødegaard da Real Madrid Castilla spilte uavgjort

182

Martin Ødegaard  viste fine takter da lagkameratene hans mistet seieren mot de siste spilleminuttene.

Real Madrid Castilla og Athletic Bilbao Club B spilte 2-2 i en kamp som var veldig jevn, men med hovedstadslaget som det beste alt i alt, men det var imidlertid  gjestene som skulle ta ledelsen. Allerede  tidlig i første omgang går Bilbao opp i ledelsen etter dårlig forsvarsspill, men bare tre minutter senere utligner Real Madrid. En Bilbao-spiller er uheldig som setter ballen i eget mål og det var vel det som var underholdningen i første omgang da den ikke bød på de helt store mulighetene til noen lag.

Men i andre omgang tok kampen seg opp, og hjemmelaget rullet opp det ene angrepet etter det andre. Drøyt kvarteret ut i omgangen vender Real Madrids beste mann unna både en og to mann og setter inn 2-1 via et Bilbao-bein.

Ødegaard fikk sin debut 20 minutter før full tid og gjorde en grei debut, men Bilbao utlignet like etter, på et fantastisk brassespark ni minutter før slutt. Kanskje noe dårlig forsvarsspill igjen. Men Martin Ødegaard kunne stått med et mål, dersom Burgui hadde sentret til han da han stod nærmest alene med keeper fra skrå vinkel.