-Ville tilbake til verdens beste familie

845
Aksel Bergo trener Grorud. Foto: Grorud IL

Grorud IL har vært på trenerjakt i tre uker. Nå har de landet på Aksel Bergo. Han kommer fra jobb som seniorrådgiver i Norges Fotballforbund (NFF).

Det er en meget stolt daglig leder, Frode Englund, som kunne meddele nyheten.

-Aksel er 52 år og har vært spesialrådgiver i Norges Fotballforbund. Han har drevet med klubbutvikling der. Aksel har bakgrunn fra Follo og har blant annet ledet Kolbotns damelag til to seriegull, sier Frode Englund til Fotballnerd.no.

Les også: Sandefjord har signert RBK-talent

- Annonse -

Fikk førstevalget
-Aksel var også assistenttrener under Leif Gunnar Smerud på U21-landslaget i fem år, sier Englund.

Grorud har jaktet ny trener etter at Eirik Kjønø valgte å gå til Stabæk.

-Aksel har vært førstevalget vårt hele tiden, men en kombinasjon av vinterferie og NFF som han jobbet for har gjort at det har tatt litt tid. Vi er superglade for velviljen til NFF, sier Englund.

Les også: Nornes: -Ville ikke gjort som Glimt

Ledet første trening 1. mars
Aksel Bergo selv ledet sin første trening mandag 1. mars.

-Det er litt spennende og veldig overveldende med første dagen på jobb og mange nye mennesker, sier Bergo til Fotballnerd.no.

-Hvorfor sa du ja til denne jobben?

-Du er fotballnerd? Du har sett «Sunderland till I die»? Jeg ville tilbake til verdens beste familie. Jeg har sittet hjemme på kjøkkenbordet og fant ut at jeg ville være med på noe større enn meg selv. Grorud har også en profil jeg kan identifisere meg med, sier Bergo.

Han beskriver seg selv som en ungdommelig mann:

-Det er også mye ungdommelig pågangsmot her. Grorud er en ny toppklubb og jeg skal være med å ytterligere spisse kreftene som toppidretten krever, sier Aksel Bergo.

Les også: Brann henter ny spiller

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -