Føler seg ikke trygg på ligagull, tror Dortmund vinner sine gjenstående kamper

112

Bayern München vant 5-0 i kveldskampen mot Werder Bremen lørdag, men trener Pep Guardiola føler seg ikke sikker på at klubben klarer sitt fjerde ligagull på rad. Han sier at Borussia Dortmund fort kan vinne sine ni siste seriekamper, og derfor kan ikke laget tape mange poeng i innspurten. Fem poeng skiller de to lagene som har vært soleklart best i Bundesliga denne sesongen.

Dortmund spiller forøvrig søndag ettermiddag mot Mainz på hjemmebane, laget som slo Bayern på Allianz Arena i midtukekamp for halvannen uke siden.

Guardiola sa etter kampen i går at han er veldig fokusert på å vinne ligaen, og at det er den viktigste tittelen for klubben i sesonginnspurten. De er også med i Champions League (møter Juventus til uka) og DFB-cup (spiller semifinale neste måned).

«Vi kan ikke tape noen kamper. Jeg tror at Dortmund kan vinne ni kamper på rad, og da må vi forsikre oss om at vi også vinner,» sier Guardiola.

- Annonse -

«Vi vant 5-0 mot Werder Bremen og folk sier det er lett. Men spillerne vet at de måtte jobbe hardt. Vi startet kampen veldig bra og vi ga dem ikke mange muligheter til å kontre.  Vi vet hvordan det er å spille disse kampene og vi må vinne de kampene vi har igjen,» sier han.

«Jeg er ikke bare trener, jeg er også en fan. Supporterne fortjener å få se en god kamp, så det er honnør til spillerne. Min favoritt-tittel denne sesongen er Bundesliga,» sier Guardiola.

Mario Götze spilte sin første kamp på fire og en halv måned, og scoret ett av målene. Guardiola var meget fornøyd med Götze:

«Det er ikke lett for han etter å ha vært ute så lenge. Selvsagt trenger han tid.»

På spørsmål om han er redd for at Champions League-kampen onsdag mot Juventus blir hans siste kamp i Europa som trener for Bayern Müchen, svarer han slik:

«Kanskje, men vanligvis så tenker jeg alltid positivt. Hvis det skjer, så er det en stor honnør til Juventus. Men jeg har stor tro på mine spillere og vi må være smarte mot Juventus. Vi trenger at fansen støtter oss fra første til siste minutt.»

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -