Guardiola: Vi var bra i 75 minutter

87

Saul Niguez scoret etter ti minutter mot Bayern München, vi var forberedt på deres åpning.

Atletico Madrid tok første stikk av semifinalen mellom Atletico Madrid og Bayern München i Champions League onsdag kveld. Tyskerne var forberedt på trykket fra dem, sier hovedtrener Josep Guardiola, men han måtte se laget slippe inn mål etter bare ti minutter av kampen.

– Vi har de siste dagene snakket flere ganger om de første åpnings minuttene til Atlético Madrid. Noe vi tydeligvis hadde glemt av inn mot kampen.

– Vi må ta lærdom av dette inn mot returoppgjøret, slik at det ikke skjer igjen på tirsdag. I Champions League må du være god i samtlige 90 minutter, ikke bare i 75 minutter, sier Guardiola, ifølge nyhetsbyrået DPA.

- Annonse -

Målet irriterte Manuel Neuer

Vi lar Saul kommer for nær målet vårt, og vi har oss selv å takke. Men han gjorde det veldig bra, sier Manuel Neuer til klubbens Twitter-profil.

Kapteinen Philipp Lahm var ikke fornøyd

Bayern München kaptein Philipp Lahm, var ikke fornøyd etter kampen, men han påpeker at laget absolutt fortsatt har muligheten til å nå en finale.

– Vi har fortsatt 90 minutter igjen. Vi må være på fra start, og gi gass fra start, og få en tidlig ledelse, sier kapteinen ifølge DPA.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -