Guardiola vil fornye kontrakten med City: – Hadde elsket å bli her lengre

112

Pep Guardiola. Bilde: ФК ШАХТЕР, Wikimedia.

Pep Guardiola ønsker å bli i Manchester City utover inneværende sesong. Spanjolens kontrakt varer fram til sommeren 2021.

49-åringen legger ikke skjul på at han trives i klubben og ønsker å fornye kontrakten. Likevel mener spanjolen at han må fortjene dette.

– Jeg hadde elsket å bli her lengre. Det er et sted jeg elsker, men jeg må fortjene det. Klubben har oppnådd standarder de siste ti årene, men vi må vedlikeholde dette og jeg må fortjene det. Jeg kommer til å se om jeg fortjener det denne sesongen i form av hvordan klubben går framover og forbedrer seg, sier Guardiola på pressekonferansen før kampen mot Sheffield United.

- Annonse -

Les også: Etter skadetrøbbel i midtforsvaret: Klopp villig til å eksperimentere

Spanjolen påpeker at han ikke er under observasjon fra klubben, men at han legger press på seg selv. Guardiola er tydelig på at han har stor frihet til å gjøre jobben sin.

Guardiola har vært i Manchester City siden 2016. Så langt har han vunnet Premier League to ganger, FA-cupen én gang og ligacupen tre ganger med klubben. Åpningen av 2020/21-sesongen ble ikke som ønsket: Etter fem kamper har City åtte poeng.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -