Gulbrandsen: – Jeg må være tålmodig

866
Fredrik Gulbrandsen Foto: Wikimedia

Fredrik Gulbrandsen: «Jeg må være tålmodig»

Fredrik Gulbrandsen scoret 25 mål på 99 Tippeligakamper for henholdsvis Lillestrøm og Molde. Red Bull Salzburg kjøpte Gulbrandsen i sommer etter å ha scoret 4 mål på 9 kamper denne sesongen.
-Hvordan har starten på profflivet vært?
-Det har vært nytt og spennende. Nytt land, nytt språk. Så det har selvfølgelig vært litt vanskelig i starten, men det er en veldig fin spillergruppe så jeg trives veldig godt!

Sesongen i Østerrike startet for 3 uker siden med varierende resultater for RB Salzburg. Den regjerende ligamesteren har kun fire poeng etter tre kamper og de er allerede fem poeng bak Altach på førsteplassen. Lørdag er det ny kamp, antagelig innbytter for Gulbrandsen.

– Hva blir din rolle i helgens kamp mot SV Guntamitic Ried?
– Jeg håper jeg kan være med å utbringe en forskjell, enten det er fra start eller å komme inn fra benken.

Gulbrandsen venter på sin første start i serien, men debuterte med scoring mot Sturm Graz da kom han inn fra benken i første serierunde. Gulbrandsen konkurrerer blant annet med stjernespissen Jonathan Soriano og må dermed jobbe hardt for å komme inn i startelleveren.
-Hva er målet ditt for sesongen?
-Målet er selvfølgelig å spille seg til fast plass, men det er mye gode angrepsspillere så jeg vet jeg må være tålmodig og ta vare på sjansene jeg får.

- Annonse -

Litt statistikk:
Turnering: Kamper: Mål: Min:
Østerriksk Bundesliga 2 1 41’
Champions League Kvalik 2 – 22’
ÖFB-Cup 1 – 71’

Red Bull Salzburg er fortsatt med i kampen om kvalifisering til Champions League. Tirsdag er Dinamo Zagreb motstander i den 1.kampen i Champions League play-offen.
-Hvordan blir Cl-playoff mot Dinamo Zagreb?
-DZ er ett godt lag, vi møtte dem med Molde i fjor. Så det blir to tøffe oppgjør, men vi har ett veldig godt lag og er klare for å komme oss inn i gruppespillet i Champions League. Det hadde absolutt vært en drøm som hadde gått i oppfyllelse!

@Norskeproffer var i kontakt med Fredrik Gulbrandsen på meldinger og takker for at han tok seg tid.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -