Haavi: – Vi kunne scoret flere

129
Emilie Haavi scoret fire ganger mot Klepp. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

LSK Kvinner spilte sin andre treningskamp for sesongen. Motstander Kolbotn ble slått hele 5-0.

LSK Kvinner og Molde herrer er de eneste norske lagene som får spille treningskamper i øyeblikket på grunn av koronarestriksjoner. LSK Kvinner spilte sin andre treningskamp for sesongen lørdag 13. februar og Kolbotn ble slått hele 5-0.

-Det var en fin gjennomkjøring det. Vi styrer mye av spillet og er aggressive i presset vårt. Vi kunne scoret flere mål og det var veldig fortjent, sier Emilie Haavi til Fotballnerd.no.

Hun scoret selv de to første LSK-målene.

- Annonse -

-Det første kom etter en retur fra keeper hvor Camilla Linberg smelte til fra 20 meter. Jeg fikk kastet meg fram og headet ballen i mål. Det andre målet kom da vi presset høyt og jeg kom alene med keeper, sier Haavi.

Sophie Roman Haug scoret 3-0 målet, Isabell Bachor 4-0 målet og Roman Haug 5-0 målet.

-3-0 kom etter at Thea Kyvåg slo et perfekt innlegg som Sophie Roman Haug headet i mål. 4-0 kom etter en retur fra keeper og på 5-0 var det igjen Thea Kyvåg som la inn til Sophie Roman Haug, sier Haavi.

Hun er veldig spent med tanke på sesongen.

-Jeg er veldig spent men optimistisk. Det ser bedre ut enn i fjor. Vi har flere offensive strenger å spille på. Vi har også fått inn Camilla Linberg som er en type spiller som vi manglet i fjor. Vi må bygge videre på det vi startet på i fjor, sier Haavi.

Tirsdag trekkes åttedelsfinalene i Champions League og Haavi håper på svenske Rosengård som motstander.

-Det er det klart svakeste laget som er igjen. Det er ekstremt nivå på de andre lagene som er igjen, men det er kult å kjenne på referansene hvor vi ligger sier Emilie Haavi.

Les også: Håper på svensk motstand i CL

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -