Halle kun uavgjort mot Großaspach

91

(Großaspach – Halle 1-1) Hallescher FC har avgitt viktige poeng i opprykksstriden. Mot nedrykkstruede Großaspach spilte laget kun uavgjort.

Fra første minutt av dominerte Halle kampen. Gjestene kom til flere gode muligheter, men klarte ikke å utnytte sjansene.

Halle scoret først da Großaspach hjalp til. Dan-Patrick Poggenburg mistet ballen i egen banehalvdel mot Marvin Ajani som slo et innlegg i boksen. Sebastian Mai dempet ballen og hamret den i nettmaskene fra kort hold.

Deretter skjedde det lite foran målene. Ballen var mest på midten av banen og ingen av lagene kom til flere store muligheter før pausen.

Fem minutter etter hvilen utlignet Großaspach. Timo Röttger fikk ballen av Michael Vitzthum i boksen og prøvde å slå et innlegg foran mål. Angrepsspilleren traff ballen helt feil og den havnet i stedet for i nærmeste hjørne.

De resterende førti minuttene var kampen jevn. Begge lag skapte noen flere farlige avslutninger, uten at det ble flere scoringer.

Om Wehen Wiesbaden vinner mot Kaiserslautern på mandag, vil Halle dermed miste kvalifiseringsplassen. Karlsruher SC kan og også utnytte Halles poengtap og øke avstanden til tredjeplassen. Großaspach, derimot, er fortsatt i stor fare for nedrykk etter poengdelingen.