-Han vil gjøre opp sin egen mening

218
Erling Braut Haaland. Foto: Marco Verch, Flickr.

Ole Gunnar Solskjær var ordknapp om Erling Braut Haaland på fredagens pressekonferanse. Thomas Tuchel vil heller ikke si mye.

Ifølge spanske Mundo Deportivo er Erling Braut Haalands far Alf Inge-Håland og agenten Mino Raiola i England for å diskutere med fire klubber.

Håland og Raiola var torsdag i Spania for å diskutere med Barcelona og Real Madrid. Nå går turen ifølge den spanske avisen videre til England der duoen skal møte Chelsea, Liverpool, Manchester City og Manchester United.

Solskjær: -Ikke riktig å snakke om ham

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær fikk spørsmål om Erling Braut Haaland på fredagens pressekonferanse.

- Annonse -

–Jeg fokuserer kun på de neste to månedene. Vi fokuserer på de som er her og selv om jeg har jobbet med Erling, er det ikke riktig for meg som United-manager å snakke om ham. Jeg kan snakke om han som hans tidligere trener, men han vil gjøre opp sin egen mening, sa Solskjær på fredagens presskonferanse.

–Det er måten verden fungerer på for øyeblikket. Du har selvfølgelig lyst til å drive business i det stille, og holde alle samtalene dine i det stille. Men det finnes plattformer overalt, det er nyheter overalt. Media gjør det mer og mer vanskelig. Hvem kan man stole på?, sa Solskjær.

Tuchel: Vil ikke svare

Chelsea-sjef Thomas Tuchel er også svært sparsommelig med kommentarer rundt Haaland.

-Jeg vil ikke svare av respekt for spilleren og Borussia Dortmund. Det er store nyheter rundt ham og hans agent. Det ser ut som de skaper en konkurranse om spilleren. Jeg aksepterer fullt ut at dette er en spiller hos Borussia Dortmund, en lovende spiller selvsagt. Men han er ikke vår spiller og ikke i vår tropp, så jeg vil ikke kommentere noe mer om Haaland, sier Thomas Tuchel.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -