Hannover interessert i Kevin Wimmer

204
Hannover 96 ønsker å signere den østerrikske landslagsspilleren Kevin Wimmer. Bilde: Ailura, CC BY-SA 3.0 AT, Wikimedia.

Hannover 96 er interessert i å signere Kevin Wimmer. Ifølge den tyske sportsavisen kicker ønsker Bundesligaklubben å signere østerrikeren som erstatter for midtstopper Salif Sané. Sané forlater Hannover til fordel for Schalke etter sesongen.

Wimmer har erfaring fra Bundesliga. 25-åringen spilte 32 kamper for 1. FC Köln i 2014/15-sesongen på Tysklands øverste nivå. I 2015 ble landslagsspilleren (åtte kamper for Østerrike) kjøpt av Tottenham. Han klarte aldri å slå gjennom i London, og i 2017 kjøpte Stoke City forsvarsspilleren. Til sammen har han spilt 32 kamper i Premier League.

Sin siste kamp for Stoke spilte Wimmer den 15. januar, og har ikke vært med i troppen siden. Kontrakten hans varer til 2022.

Hannovers sportsdirektør Horst Heldt bekrefter å ha vært i forhandlinger med en ikke navngitt spiller. Trener Andre Breitenreiter er optimistisk.

- Annonse -

– Vi har trolig overbevist ham til å komme til oss, siteres han i kicker.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -