Håper å kunne arrangere turnering

290
Arrangørene avlyser.

Arrangørene av SørCup fra 26. – 30. juni håper fortsatt at de kan arrangere turnering i sommer. De oppfordrer lag til å melde seg på turneringen.

-Jeg skal i møte med kommuneoverlegen nå på fredag men han legger neppe ned noe forbud mot turnering allerede nå. Sannsynligvis må vi vente på perspektivmeldingen til regjeringen som kommer i midten av mai, sier Geir Åge Olsen til Fotballnerd.no.

-Vil få pengene tilbake
Han og kollega Gustav Steimler oppfordrer folk til å melde seg på turneringen.

-Vi oppfordrer folk til å melde seg på turneringen men er veldig ærlige på at det kan skje at det blir avlyst, sier Olsen.

- Annonse -

-Alle som melder seg på før 1. mai vil eventuelt få pengene sine tilbake. For de klubbene som bestiller flyreise eventuelt anbefaler vi å bestille med avbestillingsforsikring, sier Steimler til Fotballnerd.no.

Ny påmeldingsrekord
De har allerede påmeldt i overkant av 350 lag.

-I tillegg venter vi på påmeldingene til en del faste klubber som utgjør omtrent 150 lag. Da nærmer vi oss 500 lag pluss 107 lag påmeldte i barnecupen vår, sier Steimler.

-Vi ligger 10 prosent over påmeldingene i 2019 og da satte vi også rekord, Olsen.

Det er spesielt i de eldste klassene at de setter rekord i år.

-J15, G15, G16 og J17 er fenomenale, sier Steimler.

Han og Olsen merker at norske klubber ønsker turneringsspill i sommer.

-Vi merker at det er stor interesse og sult etter en turnering i sommer. Får vi lov til å arrangere så skal vi gjøre det i en eller annen form, sier Geir Åge Olsen.

Dette er SørCup (turneringens nettsider)

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -