Haugesund snudde til seier etter svak start

408

5106 forventningsfulle tilskuere hadde tatt turen til Haugesund Stadion idag for å overvære oppgjøret mellom Haugesund og Start.

Det så i midlertidig ut til at EM-pausen ikke hadde hatt noen effekt på hjemmelaget. Start kom best igang og spissen Mathias Rasmussen fikk sjansen etter 15 minutter, med et knallhardt skudd under tverrliggeren. 0-1 til Start.

Etter 49 minutter får endelig hjemmelagets tilskuere noe å juble for, Stølås sin corner går over alle i feltet, Filip Kiss plukker opp ballen og sender den inn igjen, Vegard Skjerve mottar ballen og setter den sikkert inn bak Start-keeper Håkon Opdal. 1-1.

Det var en skuffet Opdal som tok seg tid til en prat med Fotballnerd.no etter kampen.

– Fra å gjøre en god 1.omgang så gir vi bort initiativet i 2.omgang og det er skuffende.

66 minutter spilt når Roy Miljeteig får ballen fra banens beste Alexander Stølås. Et innlegg som går gjennom feltet og på bakerste stolpe gjør Miljeteig ingen feil, med strak vrist setter han den i nota. 2-1.

Miljeteig oppsummerer til Fotballnerd.no:

– Dårlig første omgang av oss der det virket som ferien satt i beina fremdeles. Får samlet oss i pausen, og bestemmer oss for å bare spille som vi pleier på hjemmebane. Det resulterer i en mye bedre 2.omgang og en fullt fortjent seier.

2-1 blir også sluttresultatet, men Start kunne fort ha fått med seg ett poeng på overtid, men en god Haugesund-keeper Bråtveit avverget headingen til Eirik Wichne.

– Det er kanskje en ball jeg burde gå ut i feltet og plukket, desto deiligere var det da å redde den. Det var viktig fordi det betyr tre poeng til oss og at vi har befestet vår posisjon i toppen av tabellen, sier Bråtveit til Fotballnerd.no

– Den skal sitte! Jeg får et nydelig innlegg av Henrik Robstad, merker at jeg treffer godt, men jeg klarer ikke å styre den ut i et av hjørnene, sier en skuffet Wichne til Fotballnerd.no

Start: Opdal – Skogmo, Heikkilä, de John, Robstad – Nwakali, Hollingen, Rasmussen – Sandnes, Ikenna, Børufsen

Haugesund: Bråtveit – Skjerve, Troost-Ekong, Myrestam – Bjørkkjær, Tronstad, Kiss, Hajradinovic, Stølås – Miljeteig, Agdestein

Med dagens tap har ikke Start vunnet en kamp på et helt år i Tippeligaen. Redder de plassen? Diskuter i vårt kommentarfelt under!