Håvard Nordtveit har tilbud fra flere klubber

776

 

Håvard Nordtveits kontrakt med Borussia Mönchengladbach går ut til sommeren. Hvis han ønsker det, står han fritt til å signere for en annen klubb seks måneder før kontrakten går ut.

I julehelga koblet flere tyske medier Nordtveit til en rekke toppklubber som Borussia Dortmund, Everton, Leicester og en retur til Arsenal.

Nordtveit har tidligere i desember sagt til Haugesunds Avis at det kan være aktuelt å fortsette i Borussia Mönchengladbach.

- Annonse -

Hans agent Jim Solbakken sier til samme avisen i dag at framtiden er lys for Nordtveit.

«Han har flere alternativer. Dette har vi jobbet med i lang tid,» sier Solbakken til Haugesunds Avis.

Men Solbakken vil ikke kommentere aktuelle klubber eller ligaer, men bekrefter at de har hatt mange samtaler med hans nåværende klubb.

Borussia Mönchengladbachs trener Andre Schubert sier til tysk media at han gjerne vil beholde nordmannen.

Nordtveit har vært sentral i Gladbachs snuoperasjon i høst etter at de tapte de fem første seriekampene. 25-åringen kom til den Gladbach i 2011 og hadde før denne sesongen 110 ligakamper. I høst har han scoret tre seriemål. Han har tidligere spilt for FK Haugesund (kun ni kamper i 1. divisjon) og Arsenal (ingen A-lagskamper), samt låneperioder i Salamanca, Lillestrøm og Nürnberg.

Les hele saken hos Haugesunds Avis (Krever innlogging).

Innlegget Håvard Nordtveit har tilbud fra flere klubber dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -