Heintz klar for Sverige

253
Tobias Heintz. Foto: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no

Tobias Heintz (22) er klar for den svenske klubben BK Häcken.

Han har vært klubbløs siden han brøt kontrakten med tyrkiske Kasimpasa. Han spilte for Sarpsborg 08 på utlån i fjor etter å ha havnet i fryseboksen i den tyrkiske klubben.

Heintz har spilt på alle landslag for Norge fra U17 til U21. Han står bokført med ni kamper og to mål for U21-landslaget.

-Helt siden jeg slo gjennom i Norge har jeg tenkt at jeg vil spille i Sverige. Da jeg først brøt kontrakten med Kasimpasa og fikk vite om BK Häckens interesse, så var det fra starten av førsteprioritet for meg. Jeg hadde mange alternativ å velge mellom, men BK Häcken kjentes som det mest spennende og jeg er veldig glad for å være her, sier Heintz til klubbens nettside.

- Annonse -

Fotball kan du diskutere i denne Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -