Heintz sendte Häcken til semifinale

411
Tobias Heintz. Foto: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no

Tobias Heintz ble matchvinner for BK Häcken i bortekampen i kvartfinalen i den svenske cupen mot IFK Norrköping.

Samuel Adegbenro, tidligere Viking og Rosenborg, sendte hjemmelaget i ledelsen allerede etter 10 minutters spill. Alexander Jeremejeff utliknet etter 22 minutter.

Sead Haksabanovic headet hjemmelaget på nytt i ledelsen etter 35 minutters spill. På overtid dukket Benia Adama Traore opp og utliknet til 2-2 etter flott forspill av Tobias Heintz. En spennende og målrik omgang.

Andre omgang ble ikke like målrik men begge lag spilte god angrepsfotball. Valgeir Fridriksson fant Tobias Heintz som avgjorde kampen i det 57. spilleminuttet.

BK Häcken møter enten Degerfors eller Västerås i semifinalen. Kampen dem imellom spilles søndag. Semifinalen spilles neste helg.

Fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball