Helgens resultater i Premier League

431
Oppsummering Premier League 25. runde. Foto: Premierleague.com

Helgens resultater i Premier League

I helgen ble runde to av Premier League spilt. Nedenfor finner du en oversikt over kampenes resultat.

Fredag:

Manchester United – Southampton (2-0)

De røde djevlene fortsatte sin seiersrekke mot Southampton fredags kveld med to scoringer av Zlatan Ibrahimovic.

Les mer: Manchester United vinner på Old Tafford

Lørdag:

Stoke – Manchester City (1-4)

Pep Guardiolas overtok første plassen i Premier League etter lørdagens seier på Bet 365 Stadium. Agüero fulgte opp Zlatans to scoringer for United, og topper nå toppscorerlista sammen med svensken.

Les mer: Agüero brennhet i Manchester City-seier

Burnley – Liverpool (2-0)

Den nyopprykkede klubben sjokkerte Liverpool da de effektivt scoret to mål og vant lørdagens kamp. Hjemmelagets scoringer kom fra Sam Vokes og Andre Gray.

Swansea – Hull (0-2)

Bortelaget tok sin andre strake seier etter opprykket til Premier League, da de lørdag ettermiddag slo Swansea. Shaun Maloney og Abel Hernandez scoret hvert sitt mål for Hull.

Tottenham – Crystal Palace (1-0)

Etter å ha spilt uavgjort i åpningskampen mot Everton forrige helg, klarte Tottenham å ta de tre poengene i denne kampen. Et sent mål av Victor Wanyama sørget for jubel i London.

Watford – Chelsea (1-2)

Det var vertene som kom best i gang da Etienne Capoue fant nettmaskene i starten av 2. omgang. Men Contes menn ga ikke opp og scoret to mål på de ti siste minuttene av kampen. Michy Batshuayi og Diego Costa snudde kampen for gjestene.

West Bromwich – Everton (1-2)

8 minutter inn i første omgang tok hjemmelaget ledelsen med en scoring av Gareth McAuley, men like før pause utlignet gjestene ved Kevin Mirallas. Avgjørelsen falt i det 60. minutt da veteranen Gareth Barry gikk opp på en corner og headet ballen i nettet.

Leicester- Arsenal (0-0)

Begge lag stod med null poeng etter første runde og kunne sårt ha treng tre poeng. Men til tross for en morsom og tildels sjanserik fotballkamp, endte det med 0-0 og poengdeling på King Power Stadium.

Les mer: Uavgjort mellom Leicester og Arsenal

Søndag:

Sunderland – Middlesbrough (1-2)

Tees-Wear derbyet stod opp til forventningene om en fartsfylt og spennende kamp. Etter at hjemmelaget kom best i gang, var det bortlaget anført av Cristhian Stuani som tok en tidlig ledelse. Samme man la på til 2-0 like før pause. En scoring av van Aanholdt sørget for at resultatet til slutt ble 1-2.

Les mer: Boro seirende ut av Tees-Wear derbyet

West Ham – Bournemouth (1-0)

Hjemmelaget spilte sin første Premier League kamp på sin nye arena, London Stadium. Men det ble langt i fra et fyrverkeri av en kamp. Matchvinnerscoringen kom fem minutter før slutt, da Michail Antonio fikk stå umarkert og heade ballen forbi Bournemouths keeper.

Les mer: Antonio matchvinner på London Stadium

Hva synes du om helgens kamper? Hvilken var best, og hvilken var dårligst? Del din mening med oss i kommentarfeltet.