Henderson: Liverpool er “underdogs” mot AS Roma

329

FC Liverpool-kapteinen Jordan Henderson forteller at laget er “underdogs”, når dem møter AS Roma i ettermiddag.

Liverpool slo overraskende ut Manchester City i kvartfinalen av Champions League, mens Roma gjorde det umulig til mulig, etter at dem slo tilbake og sendte FC Barcelona ut av Champions League’s kvartfinalen.

Combacket til Roma var så overbevisende at Jordan Henderson gir favorittstemplet til italienerne.  Og er favoritter til å gå til Finalen.

“De slo Barcelona og har satt listen veldig høyt. De er laget du må slå akkurat nå, så jeg gleder meg til å spille kampen som underdogs, fordi de slo Barcelona, ​​de var favoritter til å vinne hele turneringen, sier Henderson.

Liverpool midtbanespilleren synes tilsynelatende ikke at det var nesten like stort en bedrift å slå Manchester City, som å vinne over Barcelona.

- Annonse -

– Når vi møte City, gjorde vi akkurat det vi kan gjøre. Vi fortsetter å gjøre det igjen og igjen, sier Henderson og fortsetter:

Kampen mot Roma er en stor utfordring, fordi de er et vanvittig godt lag, som har det beste forsvaret etter min mening, og dem har en masse fantastiske spillere, som de også har vist i Champions League denne sesongen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -