Henrikh Mkhitarjan ser frem til å spille med Özil

381

Henrikh Mkhitarjan er optimistisk om livet som Arsenal-spiller, og han ser frem til å spille med Mesut Özil

Arsenals nye spiller var ikke tilgjengelig i 2-1 seieren over Chelsea i Carabao Cup-kampen, siden han har spilt den samme turneringen for Manchester United tidligere denne sesongen. Selv om han ikke fikk sin debut, var den armenske landslagsspilleren i godt humør. Hvor han kunne avsløre at han ser frem til å spille for sin nye klubb, og han håper han kan hjelpe klubben med å komme til Champions League neste sesong.

I et intervju gjort med klubbens hjemmeside

– Jeg vet at mange spillere beveger seg veldig mye i Arsenal, og det er utrolig hvordan laget spiller. Jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe dem.

– Jeg gleder meg til å få spille med Özil. Alle vet at han er en flott spiller, han er en assist konge! Jeg gleder meg til det. Jeg ser opp til hans intelligens, måten han kan forstå spillet, han leser det, og måten han plukker opp og, selvfølgelig, hans besluttsomhet.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -